آشپزیتعبیر خواب

کره گیاهی برای صبحانه و فواید خوردن کره گیاهی در صبحانه

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

کره گیاهی برای صبحانه

کره گیاهی یک جایگزین مناسب برای کره حیوانی است، به خصوص برای افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی گیاهی یا وگان هستند و یا به لاکتوز حساسیت دارند. کره گیاهی از روغن‌های گیاهی مانند روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن آفتابگردان و… تهیه می‌شود و اغلب حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مفیدی است. برای صبحانه، کره گیاهی را می‌توان به تنهایی روی نان تست مالید و یا با مربا، عسل، میوه و آجیل ترکیب کرد. همچنین می‌توان آن را در تهیه انواع اسموتی‌ها، پنکیک‌ها و وافل‌ها استفاده کرد. کره گیاهی علاوه بر طعم لذیذ، به دلیل عدم وجود کلسترول و چربی‌های اشباع بالا، یک گزینه سالم‌تر برای مصرف روزانه محسوب می‌شود.

آشنایی با دیگر خواص کره گیاهی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کره گیاهی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کره گیاهی

خواص کره گیاهی برای پوست

خواص کره گیاهی برای کودک

طرز تهیه کره گیاهی در خانه

کره گیاهی یا مارگارین، جایگزین گیاهی برای کره حیوانی است که از روغن‌های گیاهی تهیه می‌شود. در خانه می‌توان با ترکیب روغن‌های گیاهی مختلف و افزودن مواد طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده، کره گیاهی تهیه کرد. در ادامه، یک روش ساده برای تهیه کره گیاهی خانگی آورده شده است:

مواد لازم:

یک پیمانه روغن نارگیل تصفیه شده (در دمای اتاق)

نصف پیمانه روغن مایع (مانند روغن آفتابگردان یا کانولا)

یک قاشق غذاخوری شیر سویا یا شیر بادام (اختیاری)

نصف قاشق چای‌خوری نمک (اختیاری)

نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه (اختیاری، برای ایجاد رنگ زرد)

طرز تهیه:

روغن نارگیل و روغن مایع را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی یا دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

اگر می‌خواهید کره گیاهی شما طعم و بافت کره حیوانی را بیشتر داشته باشد، شیر سویا یا شیر بادام را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

نمک و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.

مخلوط را به یک ظرف دربسته منتقل کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

نکات:

می‌توانید از روغن‌های گیاهی دیگری مانند روغن زیتون یا روغن آووکادو نیز استفاده کنید.

برای طعم‌دهی بیشتر می‌توانید از سبزیجات خشک معطر مانند آویشن یا رزماری استفاده کنید.

کره گیاهی خانگی را در یخچال نگهداری کنید و در عرض یک هفته مصرف کنید.

توجه: این روش یک روش ساده برای تهیه کره گیاهی خانگی است. برای تهیه کره گیاهی با کیفیت‌تر و ماندگاری بیشتر، می‌توانید از دستورهای پیچیده‌تر و تجهیزات خاصی استفاده کنید.

فرق کره گیاهی و حیوانی

کره حیوانی: این کره از چربی شیر حیوانات، به ویژه گاو، تهیه می‌شود. این کره حاوی چربی‌های اشباع‌شده بالایی است و به دلیل طعم و عطر خاصی که دارد، در آشپزی و پخت‌وپز سنتی بسیار استفاده می‌شود. کره حیوانی حاوی ویتامین‌های محلول در چربی مانند A، D، E و K است. با این حال، مصرف زیاد آن به دلیل چربی اشباع‌شده بالا، می‌تواند سطح کلسترول خون را افزایش دهد و خطر بیماری‌های قلبی را بالا ببرد.

کره گیاهی (مارگارین): این کره از روغن‌های گیاهی مانند روغن سویا، آفتابگردان، کانولا و… تولید می‌شود. برای شبیه‌سازی بافت کره حیوانی، این روغن‌ها تحت فرایند هیدروژناسیون قرار می‌گیرند که طی آن چربی‌های غیراشباع به چربی‌های اشباع تبدیل می‌شوند. برخی از انواع کره‌های گیاهی حاوی چربی‌های ترانس هستند که برای سلامتی مضر می‌باشند. با این حال، کره‌های گیاهی جدیدتر بدون چربی ترانس تولید می‌شوند و می‌توانند جایگزین سالم‌تری برای کره حیوانی باشند، زیرا حاوی چربی‌های اشباع‌شده کمتری هستند و می‌توانند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کنند.

بهترین مارک کره گیاهی

ترکیبات کره گیاهی

کره گیاهی برای صبحانه

کره گیاهی برای لاغری

کره گیاهی برای یبوست

کره گیاهی برای کبد چرب

کره گیاهی در بارداری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا