آشپزیتعبیر خواب

خواص ذرت پفیلا و پخته و مکزیکی و لاغری در طب سنتی و بدنسازی برای کودکان

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با ذرت

ذرت یکی از محبوب ترین غلات در ایران می باشد که بومی کشور مکزیک است ،

انواع مختلفی از ذرت وجود دارد که ارزش غذایی فراوان دارد.

ذرت یا بلال جزو غذاهای اصلی در بسیاری از کشورها به حساب می آید.

این گیاه مفید و پرخاصیت کالری لازم برای سوخت و ساز بدن را فراهم نموده

و همانطور که ذکر گردید حاوی انواع ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن است.

ذرت یا بلال گیاهی یکساله با گونه ها و رنگهای بسیار متفاوت از شیری تا قرمز و سیاه است

و نژادهای متعددی دارد و براساس ویژگی های آن به انواع ذرت یا بلال بو داده،

ذرت یا بلال سفت، ذرت یا بلال دندان اسبی، ذرت یا بلال شیری یا نرم، ذرت یا بلال شیرین و ذزت مومی تقسیم میگردد.

از خواص ذرت یا بلال که ارزش غذایی و فواید درمانی فوق العاده‌ای به آن بخشیده ،

ترکیبات شیمیایی به نام فیتوکمیکال ها است که بطور طبیعی در گیاهان بوجود می‌آیند

و در برابر تعدادی از بیماری‌های مزمن از بدن محافظت می کند.

همچنین مواد آنتی اکسیدان موجود در ذرت یا بلال نیز به عنوان عوامل ضد سرطان عمل کرده،

در مبارزه با تومورهایی که منجر به سرطان سینه و کبد می شوند موثر است و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کنند.

خواص ذرت برای کاهش وزن و رژیم لاغری

ذرت به عنوان یک میان وعده عالی برای کاهش وزن می باشد ، این ماده غذایی یک منبع عالی انرژی بوده و دارای فیبر فراوان می باشد.

شما با مصرف ذرت احساس سیری خواهید کرد و به کاهش اشتها و لاغری کمک می کند.

ذرت یک میان وعده عالی برای افرادی است که قصد کاهش وزن دارند

زیرا این ماده غذایی منبع خوب انرژی بوده

و به دلیل سطح بالای فیبر موجود در آن باعث ایجاد احساس سیری در فرد می شود و به کاهش اشتها کمک می کند.

توصیه می شود برای لاغر شدن از پاپ کورن بدون نمک که با ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل پخته شده استفاده کنید.

هشدار: مصرف ذرت بو داده با روغن به دلیل کالری و چربی فراوان می تواند چاق کننده باشد.

ذرت برای سلامت چشم

ذرت به دلیل داشتن کارتنوئید لوتئین و زاکسنتین برای سلامت چشم مفید می باشد

و از آسیب به چشم جلوگیری می کند ، بتاکاروتن موجود در ذرت به ویتامین آ تبدیل شده و باعث بهبود بینایی می شود.

خواص ذرت برای پیشگیری از آلزایمر

ذرت یک منبع عالی از تیمین است که دارای آنتی اکسیدان مختلف برای تشدید فعالیت های مغزی است.

مصرف ذرت ارتباط نزدیکی با جلوگیری از بیماری آلزایمر دارد. ذرت باعث بهبود حافظه شده و برای دوران سالمندی موثر است.

ذرت برای تقویت سیستم ایمنی

ویتامین سی موجود در ذرت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با چندین ویروس مختلف مقابله می کند.

خواص ذرت برای درمان یبوست

فیبر موجود در ذرت باعث افزایش سلامتی بدن شده و از بیماری سرطان جلوگیری می کند.

برای جلوگیری از یبوست و بواسیر بهتر است ذرت مصرف کنید.

ذرت باعث تولید باکتری های مفید در بدن می شود.

خواص ضد سرطان

ذرت به دلیل داشتن ترکیبات فنولیک و اسید فرولیک می تواند با تومورهای بدخیم سینه و کبد مبارزه کند.

فیبر موجود در ذرت باعث کاهش مشکلات گوارشی شده و در مبارزه با سرطان روده بزرگ موثر است.

ذرت برای دیابت غیر انسولین

ذرت می تواند برای کنترل دیابت غیرانسولین موثر باشد ، کسانی که پرفشاری خون دارند می توانند از ذرت استفاده کنند.

کاهش بیماری قند توسط ذرت امکان پذیر است ، افراد می توانند با سبک زندگی صحیح به زندگی عادی خود برگردند.

مصرف ذرت به دلیل فیبر فراوان و ویتامین های B1 و B5 برای افراد مبتلا به دیابت مفید است و به کنترل بیماری دیابت نوع ۲ کمک می کند.

ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در ذرت نیز به تنظیم جذب و آزادسازی انسولین در بدن کمک کرده و خطر بروز نوسان های شدید قند خون را کاهش می دهد.

خواص ذرت برای کودکان

ذرت از جمله موادی است که برای کودکان مفید است.

شما می توانید از ذرت برای رشد طبیعی نوزادان خود استفاده کنید.

بهبود بینایی و جلوگیری از مشکلات گوارشی از جمله فواید ذرت برای کودکان است.

توجه داشته باشید که برای تغذیه ی نوزادان و کودکان حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنید.

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در ذرت به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به دل درد و یبوست را در نوزادان و کودکان کاهش می دهد.

مقادیر بالای کاروتنوئید های موجود در ذرت زرد به تقویت بینایی نوزادان و کودکان کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی را در آن ها کاهش می دهد.

ذرت برای بدنسازی

ذرت به دلیل داشتن کربوهیدرات پیچیده برای ورزش های سنگین مناسب است و انرژی لازم را برای عملکرد درست ذهن تامین می کند.

اگر شما یک ورزشکار هستید و یا دوست دارید انرژی بیشتری داشته باشید،

پس غالباً ذرت را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

ذرت حاوی کربوهیدرات پیچیده ای است که با سرعت کمتری هضم می شود

و به نوبه خود انرژی را برای مدت زمان طولانی تری تأمین می کند.

یک فنجان ذرت حدود ۲۹ گرم کربوهیدرات تولید می کند که نه تنها انرژی بدن را تأمین می کند

بلکه عملکرد مناسب مغز و سیستم عصبی را تضمین می کند.

در ۱۰۰ گرم ذرت مواد زیر موجود است

مجموع کالری: ۹۶

آب : ۷۳%

پروتئین: ۳٫۴ گرم

کربوهیدرات ها: ۲۱ گرم

قند: ۴٫۵ گرم

فیبر: ۲٫۴ گرم

چربی: ۱٫۵ گرم

چربی اشباع: ۰٫۲ گرم

چربی با یک حلقه اشباع: ۰۳۷ گرم

چربی با چند حلقه اشباع: ۰٫۶ گرم

امگا ۳: ۰٫۰۲ گرم

امگا ۶: ۰٫۵۹ گرم

اسید چرب ترانس: ~

خواص ذرت برای درمان کم خونی

ذرت یک منبع عالی از آهن می باشد که در هر صد گرم آن حدود ۳ میلی گرم آهن وجود دارد.

آهن باعث تولید بیشتر گلبول های قرمز خون شده و برای کم خونی زنان موثر است.

خواص ذرت در طب سنتی

طبه ذرت سرد و خشک است و کالری ۱۰۰ گرم ذرت ۸۶ کالری است.

روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن می‌شوند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به کاهش چین و چروک کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ذرت حاوی مقادیر قابل توجه آهن و فولات است که به بهبود گردش خون

و اکسیژن در بدن کمک کرده و با تقویت فولیکو ها باعث افزایش رشد موی سر می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده

و خطر ابتلا به بیماری ها و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهد.

ذرت زرد حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی، به ویژه لوتئین و زاکسانتین است

که به سلامت چشم ها کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهند.

مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک می کند، باعث پاک سازی معده شده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

فیبر موجود در ذرت به افزایش حرکات روده ها و همچنین سم زدایی و پاک سازی آن ها کمک کرده

و برای پیشگیری و درمان یبوست و سرطان روده بزرگ مفید می باشد.

ذرت حاوی مقادیر بالای فیبر و کربوهیدرات های پیچیده است که به کنترل سطح قند خون در بدن کمک کرده

و با جلوگیری از نوسانات قند خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهند.

ذرت کالری کمی دارد و مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک کرده

و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

ذرت یکی از انواع غلات بدون گلوتن بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی

برای افراد مبتلا به سلیاک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، شناخته می شود.

مقادیر بالای فولات و آهن موجود در ذرت به افزایش گلبول های قرمز

خون کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان کم خونی یا آنمی می شود.

مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های موجود در ذرت به کاهش رادیکال های

آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

ذرت حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده است

که هضم آن ها بیشتر طول می کشد و انرژی لازم برای بدن و ذهن را تامین می کنند.

مقادیر بالای ترکیبات فنولی موجود در ذرت به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک می کند،

همچنین ویتامین های B موجود در آن به بهبود عملکرد غدد فوق کلیه کمک کرده

و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهند.

مضرات ذرت

به دلیل استفاده از مواد شیمیایی مختلف مانند آفت کش ها بهتر است از ذرت ارگانیک استفاده کنید.

استفاده از ذرت های غیر ارگانیک برای سلامتی بدن مضر است.

ذرت به دلیل داشتن کربوهیدرات بالا باعث افزایش سطح قند خون می باشد

و برای کسانی که بیماری دیابت دارند مصرف بیش از حد آن مضر است.

استفاده از ذرت های تراریخته باعث سرطان در بدن می شود.

مصرف ذرت ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک و علائمی همچون جوش،تورم غشای مخاطی، استفراغ و غیره شود.

برخی افراد نیز پس از خوردن ذرت دچار آسم یا آنافیلاکسی می شوند که همگی به دلیل پروتئین موجود در ذرت می باشد.

کربوهیدرات فراوان موجود در ذرت برای بیماران مبتلا به دیابت خطرناک است و افراد دیابتی باید از مصرف بیش از حد ذرت خودداری کنند.

ذرت دارای مقادیر زیادی نشاسته است که مصرف زیاد آن باعث تولید گاز زیاد در روده و نفخ می شود.

مصرف زیاد فیبر می تواند باعث بروز مشکلات گوارشی همچون سوء هاضمه و گرفتگی عضلات معده شود.

خوردن ذرت خام با اسهال و برخی اختلالات روده ای همراه است.

ذرت حاوی مقادیر زیادی شکر است و مصرف بیش از حد آن خطر پوسیدگی های دندان را افزایش می دهد.

مصرف زیاد ذرت به دلیل شکر و کربوهیدرات فراوان باعث افزایش وزن و چاقی می شود.

ذرت به دلیل نشاسته فراوان ممکن است باعث نوعی خواب آلودگی شدید به نام لتارژی شود.

ذرت دامی استانداردهای لازم برای سلامت دام را داشته و نباید برای انسان استفاده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا