کالری کره کنجد و چه میزان کالری در کره کنجد وجود دارد
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کالری کره کنجد
کره کنجد طبع گرم و خشک دارد. ۱۰۰ گرم کره کنجد حاوی حدود ۵۹۵ کالری است.
تقویت قوای جنسی: ارده به دلیل داشتن روی و ویتامین E، باعث تقویت قوای جنسی در مردان و زنان میشود.
تقویت سیستم ایمنی: ارده به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها و ویتامینهای مختلف، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
بهبود سلامت قلب: ارده به دلیل داشتن چربیهای غیراشباع و آنتیاکسیدانها، به کاهش کلسترول بد خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند.
کاهش فشار خون: ارده به دلیل داشتن منیزیم و پتاسیم، به کاهش فشار خون کمک میکند.
تقویت استخوانها و دندانها: ارده به دلیل داشتن کلسیم و فسفر، به تقویت استخوانها و دندانها کمک میکند.
بهبود عملکرد مغز و اعصاب: ارده به دلیل داشتن ویتامینهای گروه B، به بهبود عملکرد مغز و اعصاب کمک میکند.
کاهش خطر ابتلا به دیابت: ارده به دلیل داشتن فیبر و منیزیم، به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک میکند.
بهبود سلامت پوست و مو: ارده به دلیل داشتن ویتامین E و آنتیاکسیدانها، به بهبود سلامت پوست و مو کمک میکند.
کمک به کاهش وزن: ارده به دلیل داشتن فیبر و پروتئین، به احساس سیری کمک کرده و باعث کاهش وزن میشود.
کاهش التهاب: ارده به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، به کاهش التهاب در بدن کمک میکند.
بهبود عملکرد گوارش: ارده به دلیل داشتن فیبر، به بهبود عملکرد گوارش و جلوگیری از یبوست کمک میکند.
تقویت کبد: ارده به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، به تقویت کبد و بهبود عملکرد آن کمک میکند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان: ارده به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند.
بهبود سلامت چشم: ارده به دلیل داشتن ویتامین A، به بهبود سلامت چشم و جلوگیری از بیماریهای چشمی کمک میکند.
تقویت سیستم عصبی: ارده به دلیل داشتن منیزیم و ویتامینهای گروه B، به تقویت سیستم عصبی و کاهش استرس کمک میکند.
بهبود گردش خون: ارده به دلیل داشتن آهن و مس، به بهبود گردش خون کمک میکند.
افزایش انرژی: ارده به دلیل داشتن کربوهیدراتها و چربیهای سالم، به افزایش انرژی بدن کمک میکند.
تقویت سیستم تنفسی: ارده به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، به تقویت سیستم تنفسی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای تنفسی کمک میکند.
بهبود عملکرد کلیه: ارده به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، به بهبود عملکرد کلیه و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی کمک میکند.
تقویت سیستم غدد درون ریز: ارده به دلیل داشتن روی و سلنیوم، به تقویت سیستم غدد درون ریز و بهبود عملکرد هورمونها کمک میکند.
آشنایی با دیگر خواص کره کنجد
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کره کنجد آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با کره کنجد
خواص کره کنجد سفید
طرز تهیه کره کنجد خانگی
برای تهیه کره کنجد خانگی، ابتدا کنجد خام را به مدت چند ساعت خیس کنید. سپس، کنجد خیس خورده را آبکشی کرده و در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود. مراقب باشید کنجد نسوزد. پس از خنک شدن، کنجد تفت داده شده را به همراه کمی نمک (در صورت تمایل) در غذاساز یا آسیاب بریزید و آنقدر آسیاب کنید تا به شکل خمیر نرم و روغنی درآید. در ابتدا ممکن است خمیر خشک به نظر برسد، اما با ادامه آسیاب کردن، روغن کنجد آزاد شده و کره کنجد به دست میآید. کره کنجد خانگی آماده است و میتوانید آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.